O nama

Program Radio Kaštela na frekvenciji 94,1 MHz prvi put je emitiran 1. rujna 1991. godine. Vjernost slušatelja već pune 24 godine mjerilo je kvalitete, a koncepcijom programa “dalmatinskog štiha” bilježimo svakodnevni porast slušanosti što je pokazatelj da zadovoljavamo potrebe šire publike i dobnih skupina.

Osnova programa je kombinacija glazbenog i zabavnog karaktera, a u okviru ovako postavljenog koncepta funkcionira uspješno informativni, sportski i kulturni program te kvalitetan program za djecu i mlade.

Program Nautic radio Kaštela namijenjen je širokoj populaciji, a poslovnim partnerima koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge pristupamo individualno s posebnom pažnjom i profesionalnošću.

Glavni ciljevi su nam pružanje doprinosa nematerijalnoj baštini, klapskoj pismi, običajima, kulturi i općem razvoju civilnog društva na širem području grada Kaštela s ulogom promoviranja: nautičkog i drugog turizma, zaštite okoliša, tradicije, kulture djece i mladih, amaterskog sporta i zdravog života!
Posebnu pozornost i podršku dajemo civilnim udrugama i društvima te dobrotvornim ustanovama.
Jutarnji program DOBRO JUTRO GRADE dinamičnog je karaktera uz uvijek raspoložene voditelje i vodi vas kroz sve aktualnosti i servisne informacije,a kroz informativne emisije donosimo najvažnije informacije za početak dana uz najavu dnevnih događanja. Glazba je posebno odabrana i prilagođena dobu i temi dana u dalmatinskom tonu.
GRADSKIM RITMOM od 11 sati nastavljamo sa širim spektrom tema uz zanimljive kratke emisije i kompententne goste.
DALMATINSKIM ĐIROM od 14 sati ležerno ‘đirajemo’ po Dalmaciji objedinjujući dnevne vijesti i akualnosi u ritmu lokalne zajednice s vrhunskom glazbom.
VEČERNJI I NOĆNI PROGRAM prilagođen je mlađoj populaciji i stranoj glazbenoj sceni.

Želimo biti prepoznata i priznata radijska postaja u zajednici kojoj služimo, prvenstveno zbog svog obrazovnog karaktera, a u funkciji civilnog društva nastojeći poticati pozitivne društvene promjene te uspostaviti ravnopravan sustav poštivanja ljudskih vrijednosti.
Glazba koja ga čini prepoznatljivim je dalmatinska glazba, a vrstan odabir garantiraju članovi radijskog tehničko-glazbenog tima, provjereni glazbenici sa širokim spektrom glazbenog iskustva.

Pokrivenost
Nautic radio Kaštela koncesijski pokriva šire gradsko područje, što osim Kaštela uključuje i gradove Split, Solin i Trogir te Kaštelansku zagoru, zatim otoke Brač i Šoltu.

Nautic radio Kaštela
More dobrih valova

Vremenska prognoza:
  • Showers
   Now
   12°C
  • Cloudy
   20.03.2019
   16°C / 7°C
  • Mostly sunny
   21.03.2019
   18°C / 7°C