Kroz ponistru

Petkom u 18:00

Emisija za mlade “KROZ PONISTRU” – petkom u 18 sati!
Ne propustite ovotjedno izdanje emisije za mlade “Kroz ponistru” koju otvaramo svakog petka u 18 sati.

Emisija za mlade “Kroz ponistru” emitira se na temu odgoja, obrazovanja, znanosti i umjetnosti emitira se petkom u 18 sati na Nautic radio Kaštela. Na zanimljiv način ćemo pogledati „kroz ponistru“ što se događa i prenijeti Vam aktualna događanja na lokalnoj razini uz edukativan i poticajan sadržaj.
Koncept emisije usmjeren je prema svima željnima vlastitog napretka, cjeloživotnog učenja i širenja svojih znanja, pa se tako ova emisija podjednako usmjerava svima koji su u dodiru sa odgojem i obrazovanjem, ali i svima koji u sebi gaje ljubav prema različitim oblicima umjetničkog izražavanja; kazalištu, književnosti, slikarstvu, fotografiji, glazbi, plesu, filmu, dizajnu…
Cilj emisije je potaknuti mlade ovog područja na pozitivne stavove, veću društvenu uključenost i djelovanje nudeći savjete i nove ideje kroz pozitivne primjere koji izravno utječu na kvalitetu života. Emisija se bavi i ‘rubnim’ temama poput ravnopravnosti spolova, stereotipima, toleranciji, nasilju među mladima, zdravlju i ovisnosti.
Kroz informativne rubrike dajemo informacije o školovanju, stipendijama, radionicama, predavanjima, volonterstvu, profesionalnom usavršavanju i cjeloživotnom učenju. Centralna tema emisije obrađuje aktualne teme odgoja, obrazovanja, znanosti i umjetnosti. Gosti emisije se odabiru po stručnosti i zanimljivosti široj populaciji. Uz kombinaciju glazbe prilagođene obrađivanim temama, voditelj daje savjete i preporuke kako najbolje iskoristiti slobodno vrijeme te izrađuje ankete sa zanimljivim pitanjima.

Vremenska prognoza:
  • Mostly clear
   Now
   13°C
  • Partly sunny
   20.04.2019
   21°C / 11°C
  • Sunny
   21.04.2019
   19°C / 13°C